Apeldoorn in concert 2022

Het is eindelijk zover! Apeldoorn in concert zal plaatsvinden in het voorjaar van 2022. Een super vet muziekconcert waar jij en je vrienden helemaal los kunnen gaan op de muziek van de beste artiesten en genieten van heerlijke drankjes en gezelligheid. Eindelijk weer lekker kunnen feesten, dit wil je niet missen! 

Nadat wij de datum een aantal keren hebben moeten verplaatsen door de coronamaatregelen, is het nu zeker. In het voorjaar van 2022 zal Apeldoorn in concert plaatsvinden! De overheid heeft aangegeven dat vanaf 30 juni 2021 evenementen weer door mogen gaan onder bepaalde voorwaarden. Denk hierbij aan het laten zien van een negatieve test uitslag of een vaccinatiebewijs. Ook kan de 1,5 meter losgelaten worden tijdens het evenement. Super goed nieuws natuurlijk. 

Apeldoorn in concert zal plaatsvinden in Omnisport in Apeldoorn. Een te gekke locatie, al zeggen wij het zelf. De locatie is makkelijk te bereiken vanuit verschillende richtingen en beschikt over voldoende (gratis) parkeerplaatsen. Normaal gesproken wordt er natuurlijk hard getraind in Omnisport op de wielerbaan, de indoor atletiekbaan en in de topsporthal. Maar voor Apeldoorn in concert wordt het helemaal omgetoverd tot een super toffe locatie waar jullie genoeg ruimte hebben om je beste moves te laten zien. Ook topsport toch. 

Het thema van Apeldoorn in concert is oranje. De stad Apeldoorn heeft dit thema gekozen voor het jaar 2022 en wij voeren dit dan ook door tijdens ons evenement. Tijdens het evenement zie je dit terug in de aankleding van Omnisport, de artiesten en de muziek. Maar natuurlijk ook bij jullie! Wij zouden het erg tof vinden als iedereen in het oranje komt of oranje accenten draagt. 

Over de precieze datum van Apeldoorn in concert laten wij binnenkort meer weten. Ook de line up en de start van de kaartverkoop maken wij binnenkort bekend. Dus wil jij op de hoogte blijven van alle updates? Volg ons dan op onze socials. Hier delen wij alles over Apeldoorn in concert. Wij kunnen niet wachten, zien wij je daar?