Feesten na Corona

Onzekerheid. Dat is iets wat de afgelopen tijd centraal heeft gestaan voor iedereen, maar zeker ook voor de evenementenbranche. Geen feesten meer mogen organiseren, geen gezelligheid met vrienden, niet kunnen genieten van de beste live muziek. Maar, ondanks wij jou niet mochten ontvangen tijdens een evenement, hebben wij niet stil gezeten. Brainstormen over te gekke ideeën, in gesprek met artiesten, creatieve concepten ontwikkelen en ga maar door. Hier is een super tof idee uit ontstaan namelijk, Apeldoorn in concert 2021.

Het is zo ver! Eindelijk mogen wij weer feesten na Corona organiseren. Wij hebben heel veel tijd gehad om een concept te bedenken en zoals hierboven genoemd is dat Apeldoorn in concert geworden. Dit muziekconcert zal op 23, 24 & 25 september georganiseerd worden in Apeldoorn. Dit wil je echt niet missen. Eindelijk weer lekker kunnen feesten zonder zorgen, genieten van lekkere drankjes en natuurlijk van de beste muziek.

Speciaal voor jou hebben wij natuurlijk ons best gedaan om de beste artiesten uit te nodigen. En, al zeggen wij het zelf, dat is enorm goed gelukt. Super bekende artiesten met de beste muziek. Dat kan jij verwachten van de line-up. Wie wij hebben uitgenodigd? Dat vertellen wij jou binnenkort. Houdt  onze socials en deze website dus goed in de gaten want, voor je het weet, maken wij bekend welke gezichten jij gaat zien tijdens Apeldoorn in concert.

De kaartverkoop voor Apeldoorn in concert zal 1 juni 2021 starten. Je kunt de kaarten voor dit muziekconcert alleen via de officiële website van Apeldoorn in concert kopen. De website waar je nu op zit. Wees er wel snel bij want wij verwachten dat de kaartverkoop heel snel zal gaan!

Wij kunnen niet wachten en hebben enorm veel zin om weer zorgeloos te mogen feesten en plezier te maken met vrienden. Volg ons op onze sociale media kanalen om op de hoogte te blijven van al het nieuws rondom Apeldoorn in concert. Zien wij jou daar? Of voor meer informatie over Feesten na Corona neem nu contact met ons op.