FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Apeldoorn in concert vindt plaats op vrijdag 22 en zaterdag 23 april 2022.

Het tijdschema van Apeldoorn in concert 2022 wordt op een later moment bekendgemaakt.

Apeldoorn in concert neemt de veiligheid van bezoekers en medewerkers heel serieus. We werken elk jaar goed samen met de overheidsdiensten. Naast de inspanningen van de organisatie is er ook altijd je eigen verantwoordelijkheid. Bezoek de website om te weten hoe het terrein er uitziet en zo op de hoogte te zijn van alle nooduitgangen.


Bij een calamiteit worden informatie en instructies via de presentatoren, LED-schermen en security medewerkers gecommuniceerd. Volg deze instructies op en beperk op dat moment het gebruik van je mobiele telefoon zoveel mogelijk om overbelasting van het netwerk te voorkomen. Wil je toch communiceren? Gebruik dan uitsluitend SMS-berichten.

Bescherm je oren tegen gehoorbeschadiging door niet te dicht bij de speakers te staan, je oren tussendoor rust te geven en gehoorbescherming te dragen. Bij de barren zijn oordoppen verkrijgbaar.

Op het terrein bevinden zich meerdere EHBO-posten. Er zijn bovendien mobiele EHBO-teams die je kunt raadplegen. Ga bij medische problemen naar de dichtstbijzijnde EHBO’er of security medewerker en meld daar jouw probleem. Kijk op de plattegrond waar de EHBO-posten zich bevinden. In samenwerking met de beveiliging en de EHBO ben je op het evenementen terrein in goede handen. En zoals altijd geldt: let op jezelf en op elkaar!

Alleen non-professionele foto- en filmcamera’s zijn toegestaan. Go Pro’s zijn niet toegestaan. Professionele foto- en videocamera’s met zoomlenzen en afneembare accessoires zijn niet toegestaan.

Nee het is niet toegestaan om eigen eten en drinken mee te nemen op het evenementen terrein.

Nee, huisdieren en alle andere dieren worden niet toegelaten.

Op Apeldoorn in concert wordt er streng op toegezien dat aan jongeren onder de 18 jaar geen alcohol wordt geschonken. Bij twijfel zal door barpersoneel om een legitimatiebewijs worden gevraagd.

Bij de barren kunnen bezoekers die ouder zijn dan 18 jaar een polsbandje halen waarmee zij kunnen aantonen dat zij alcohol mogen drinken. Het polsbandje wordt alleen verstrekt op vertoon van een geldig legitimatiebewijs.

Lees meer op www.nix.nl.

Ja, bij de ingang vind je het verkooppunt met officiële Apeldoorn in concert merchandise. Daar zijn onder meer t-shirts, sweaters, jacks, badlakens en zonnebrillen verkrijgbaar. Je kunt met pin & cash betalen.