Personeelsverenigingen

Zin in een avond vol goede muziek, lekkere hapjes en gezelligheid met collega’s? Wij van Apeldoorn in concert hebben speciaal voor personeelsverenigingen een arrangement samengesteld. In deze blog lees je alles over het arrangement en Apeldoorn in concert 2022.

Apeldoorn in concert is een nieuw, regionaal muziekconcert. Tijdens dit evenement zullen de beste artiesten van Nederlandse bodem hun grote hits voor jullie zingen. Het vindt plaats in het Omnisport in Apeldoorn. Echt een te gekke locatie. Normaal wordt hier natuurlijk fanatiek gesport, maar voor Apeldoorn in concert 2022 wordt het helemaal omgetoverd tot een toffe eventlocatie.


Arrangement

Apeldoorn in concert heeft dit arrangement speciaal voor personeelsverenigingen samengesteld. Zo kunnen jij en je collega’s genieten van goede muziek van de beste artiesten van Nederlandse bodem, lekkere hapjes en drankjes en veel gezelligheid.

Wat zit er in dit arrangement? Jullie worden ontvangen in de business lounge met een heerlijk welkomstdrankje. Daarnaast kan er gekozen worden tussen tribune of veld kaartjes. Na afloop van het muziekconcert kunnen jullie lekker na borrelen met een hapje en een drankje, terwijl de DJ de beste hits draait. Er mag ook dan natuurlijk gedanst worden. De garderobe is ook inbegrepen in dit arrangement.

Dit arrangement kost € 44,99 inclusief BTW,- en heeft een minimale groepsgrote van 10 personen.

Heb jij en je collega’s wel zin in een avond boordevol muziek van de beste Nederlandse artiesten? Wacht dan niet te lang met bestellen want de kaarten vliegen de deur uit. Kaarten bestel je gemakkelijk hier.

Mocht je nog vragen hebben over dit arrangement voor personeelsverenigingen of wil je meer informatie? Neem dan nu contact met ons op of stuur een mail naar info@apeldoorninconcert.nl.

Op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Apeldoorn in concert 2022? Houd dan zeker onze website in de gaten en volg ons op Instagram en Facebook.